Få mest for dine penge med attraktive guldpriser

Nu kan du få gode guldpriser online

Hvad skal det så betyde? Behøver jeg ikke længere tage ned til guldsmeden? Nemlig! du har fanget pointen. For Nordisk guld gør det muligt at give dig landets bedste Guldpriser og vurderer dit guld helt enkelt og nemt online. 

Hvordan fungerer det? 

Priserne hos Nordisk guld afspejles af konkurrenternes priser. De sammenlignes altså med priser fra de største aktører som opkøber guld og så bliver børspriserne sat ud fra deres guldpriser. Herfra Matcher Nordisk Guld priserne og det gør, at du kan få mest for pengene af dit guld hos dem. Det fungerer således, at du sender dit guld til indlevering og derefter bliver det gennemgået og analyseet med en røntgenmaskine som kan tage selv de største mængder guld og analysere det helt nøjagtigt. Derefter bliver der udarbejdet et samlet tilbud til dig ud fra guldets værdi og på under en halv time bliver der lavet en straksoverførsel til dig. SÅ NEMT! Ja, det kunne jo næsten ikke blive nemmere. Du får din udbetaling med det samme
og du har pengene på din konto med det samme. Der er altså ingen skjulte gebyrer. 

Få mere for dine smykker 

Du kan få tilbudt mere for dit guldsmykke, hvis det f.eks. har nogle betydelige diamanter i. Så kan du få penge for smykket og ikke kun guldet. Det samme gør sig gældende, hvis du har et designer smykke hvor design og mærke har en høj værdi. Her kan du også få mere for pengene end bare guldet i sig selv. Det kan f.eks. være hvis du ejer et Ole Lyngaard smykke. Så det kan du tage med i overvejelserne. 

Hvis du går til din lokale guldsme, ville de give dig en betydelig lavere pris end den Nordisk guld kan tilbyde. Det skyldes at mindre guldsmede oftest blot er et mellemled, og sælger videre til opkøbere. Hvorimod at Nordisk Guld sender det direkte til smeltning og handler via guldbørsen så du får den bedste pris. 

Du kan på forhånd undersøge dit guld på følgende måde: 

  • Find ud af hvor mange karat det har. 
  • Tjek efter værdien af guld på aktiemarket – falder eller stiger guld for tiden?
  • Få en specifik vurdering af dit guld, hvis du ikke ved hvordan du skal gøre. 
  • Kig efter et lille metalmærke på smykket for at tjekke renheden af guldet i karat. 
  • Hvis ikke der er et mærke, så tjek om smykket falmer og om der egentlig er tale om ægte guld eller om det er guldbelagt. 

 

Skriv et svar