Køb stempelur til effektiv tidsregistrering hos Dan-Time

Når du skal holde overblik over timer og løn på en arbejdsplads er det vigtigt at finde en løsning, som både er nem og effektiv for dig at anvende. Det kan nemlig være et strøre arbejde at holde styr på hvem der kommer og går, men det kan have ubehagelige konsekvenser når regnskabet ikke går op. 

Derfor tilbyder Dan-Time forskellige tidsregistrerings løsninger med stempelure, som giver dig mulighed for at holde overblik over dine medarbejderes timer uden det store ekstra arbejde. På stempelur kan du læse mere om stempelure og kontakte Dan-Time. Herunder kan du læse en kort præsentation af de tre forskellige stempelure, som Dan-Time kan tilbyde dig:

1. Dokumentstempler til stempling på papir

Den klassiske mulighed for et stempelur er med en dokumentstempler, som stempelr både dato og klokkesæt på et stykke papir. Dette er en simpel løsning, hvor du nemt kan holde overblik over at dine medarbejdere kommer til tiden og at de ikke går hjem før aftalt. Du kan dermed holde overblik over registreringen af tilstedeværelse, samt forbrugt tid på arbejdsopgaver. 

Vær dog opmærksom på, at der ligger manuelt arbejde og beregning bag denne stemplings løsning, da de indstemplede stykker papir skal samles, noteres og arkiveres ved udbetaling af løn. 

2. Stempelur til stempling på papkort

Et summerende ur, som stempler på et kort af pap er en god løsning, hvis du har flere medarbejdere. De stemplede papkort har nemlig en form for identifikation på sig (stregkode eller en kombination af små huller på kortet) som gør det muligt for stempeluret at identificere kortets ophavsmand og anvende denne information til at kalkulere tiden mellem indstempling og udstempling. 

Vær dog opmærksom på at prisen for papkort kan løbe op over tid, da der skal nye til løbende, og derfor kan udgiften på disse papkort godt gå hen og overstige prisen for stempeluret på den lange bane. 

3. Stempling fra en terminal med webinterface

Har du mange medarbejdere kan det være værd at investere i et stempelur med webinterface, som enten anvender Rfid læser (nøglering) eller fingeraftryks læser. Disse anvendes ved at stemple ind og ud med din finger/nøglering, og denne information går automatisk ind i webinterface systemet og lagres. Dermed er der ingen fysiske stempelkort, ingen manuelle beregninger og ingen løbende udgifter. Det tager kun et sekund at stemple ind og ud. 

Så tøv ikke med at gå ind på stempelur og læs mere om de tre forskellige stempelure. Her kan du også kontakte Dan-Time til en uforpligtende samtale om dine muligheder for stempelure og effektiv tidsregistrering.  

Skriv et svar