Køb reservedele og giv din mobil eller computer et helt nyt liv

Når du anskaffer dig en ny computer eller mobiltelefon, er det muligvis dit kæreste eje det første stykke tid. Herefter bliver enheden en forlænget nødvendighed af dit liv, og du anvender begge dele flere gange om dagen – måske er du afhængig af at kunne tilgå mobil eller computer, for at kunne arbejde.

Med tiden bliver elektronik slidt, og det kan ske både fysisk ved ridser eller skader, eller indvendigt ved fx dårligt batteri eller træt blæser. Der er heldigvis hjælp at hente, så du kan puste nyt liv i dine gamle enheder og spare en masse penge, da du ikke behøver at købe nyt.

Køb reservedele

Hos Bramming Electronics kan du købe mange forskellige reservedele til dine elektroniske enheder, uanset om det er computer eller mobil – endda også til iPad.

Uheldet er derfor ikke ude, hvis noget går i stykker på din enhed. Det er muligt at skifte enkelte dele, og det kan klares hurtigt og let. Du kan vælge selv at forsøge dig med det, hvis du har styr på, hvad det handler om. Ellers kan du også få hjælp af professionelle, så du er sikker på, at det bliver udført rigtigt.

Reservedele til din computer

Din computer kan få alderstegn ved almindelig brug. Det kan være ridser på overfalden af computerens bagside. Den kan også miste de små dutter i hvert hjørne på undersiden, så den står ustabilt eller direkte på undersidens flade.

Med tiden kommer der også naturlige brugsspor ved brug af computeren. Den kan være langsom og blæseren kan fungere dårligt. Der er heldigvis løsninger på diverse skavanker. Du kan købe reservedele som:

 • Gummifødder
 • Batteri
 • Blæser
 • Trackpad
 • Keyboard

Uanset mærke og model er det værd at undersøge, om du har mulighed for at skifte delene på din computer, da det kan forny livet i computeren og give dig en oplevelse af en ny og opgraderet computer.

Reservedele til din mobil

Din mobil er en udsat enhed i forhold til ydre skader. Du har den med dig overalt, og det kan være så lidt som en tur på gulvet, der gør, at skærmen går i stykker. Det oplever utroligt mange, og derfor er der heldigvis opstået flere muligheder og løsninger for at få det ordnet.

Der er derfor mulighed for at købe reservedele og skifte mange dele af din mobiltelefon, hvis uheldet skulle være sket. Du kan købe reservedele som:

 • Skærm
 • Kameraglas
 • Højtalere
 • Ladestik
 • Simkortbakke
 • Knapper

Det kommer an på mærke og model, men der er i dag eservedele til de fleste mobiler. Hvis batteriet er begyndt at blive sløvt, kan du også købe et helt nyt som reservedel og forlænge levetiden af din nuværende mobiltelefon.

Skriv et svar