3 gode grunde til at gå til tandlæge nu

Der er mange gode grunde til at gå til tandlæge. Rigtig mange endda og du er sikkert klar over hvorfor det er vigtigt at børste dine tænder og holde dem rene og sunde og sørge for at dit tandkød også er rent og sundt.

Men hvis du lige skal have den en gang til så læs med her:

1) Dårlige tænder giver dårlig ånde
2) Dårligt tandkøb giver dårlig ånde
3) Dårlige tænder og dårligt tandkød giver dårlig ånde.

Meget mere behøver du ikke at vide. Eller jo, det passer ikke helt. Hvis du har beskidte tænder, så koster det dig dyrt i sidste ende. At få fixet tænderne hos tandlægen kan være en dyr omgang, men hvis du på nuværende tidspunkt ikke har en tandlæge, som du er tryg ved, så få noget inspiration her: Ålekistevej tandklinik.

Din tandbørste skal altid være klar

Din tandbørste er en af dine bedste venner. Altså sådan rigtigt. Tænk over hvor mange bakterier den sparer dig for, hvordan den forbedrer din mundhygiejne. Og hvordan den gør dit sociale liv og dit arbejdsliv langt bedre og mere medgørligt for dig og alle omkring dig. Vi tænker sjældent over det, men tandbørstning er virkelig en nødvendig ting, som gør en masse godt for os selv og for vores omgivelser og for vores pengepung.

Gør dig selv en rigtig god tjeneste

Har du nogensinde prøvet at lade være med at gå til tandlæge i et stykke tid også få et eftersyn og blive overrasket over hvor mange penge du skal af med? Det er fordi, at når du jævnligt går til tandlæge får du tjekket hvordan status er her og nu, og skulle der være noget på vej, et hul eller paradentose, så giver tandlægen dig besked om det også kan du enten forebygge det eller gøre noget ved det med det samme.

MEN hvis du ikke kommer til tandlægen ofte nok, så har du ikke mulighed for at børste ekstra efter og forebygge det også kan det være at du får flere huller end hvis du havde været til et eftersyn hver 9. måned. Derfor skal du gøre dig selv den tjeneste at prioritere tandlæge, se at få booket den tid, ta’ afsted og få dine tænder tjekket og gå derfra igen med god samvittighed. Du vil på sigt blive så meget mere glad for det og du vil sikre dig at dine tænder ’holder længere’ fordi et eftersyn er med til at forebygge dårlige tænder.

 

Skriv et svar