Sommerchecklisten anno 2020

Takket været corona og karantænen ser sommeren ikke ud som mange mennesker egentligt planlagde den. Man skal ikke lede længe efter folk der, takket været karantænen, har kastet sig over helt urealistiske renovationsprojekter som de aldrig nogensinde kommer til at blive færdige med før det engang er vinter igen. 

Hvis du er en af de heldige mennesker der ikke lige har viet din sommer væk til renovering af hus/bil/kolonihavehus, så går du garanteret derhjemme i karantænen og småkeder dig lidt – der er også en grænse for hvor mange bøger du kan læse og film du kan se. 

Karantænen er utroligt kedelig, men heldigvis laver den rigeligt med plads til at gå og forberede sig på den fantastiske sommer der gerne skulle være i den anden ende af karantænen – og den er værd at forberede sig på!

Sommeren er nemlig ikke en tid hvor man \’bare\’ hopper udenfor og så opstår gode stunder af sig selv, der skal forberedelse til hvis man gerne vil have den bedste sommer overhovedet muligt – du finder tjeklisten herunder.

Du skal have styr på dit tøj

Hvis ikke du allerede er begyndt at overveje hvad for noget tøj der skal matche din Tudor, så er det i hvertfald nu at du skal gå i gang. Der er få ting der er lige så irriterende som at se sommeren rulle ind over Danmark, og så sidde der i sin striksweater. 

Du skal have noget lyd

Hvis der er en ting de fleste mennesker forbinder med sommeren, så er det at sidde på stranden eller i parken, drikke øl med sine venner og høre noget fantastisk musik – og hvis du er en sand sommerkonge, og det er du selvfølgelig, så er du den der kommer med lyden.

Det har flere fordele. For det første er du fri for at høre på dine venners dårlige musiksmag og for det andet så bestemmer du fuldstændig selv hvad det er du gerne vil høre og hvor god kvalitet højtaleren skal være. 

Du skal være klar på det meste

Sommeren er uforudsigelig og det er sjældent til at vide hvad man skal lave om aftenen når man står op om morgenen. Det har i høj grad noget at gøre med at alle ens venner i forvejen er ude og har gang i alt muligt – det gør det svært både at lave planer, men også at forberede sig på dem – men det har du selvfølgelig styr på. 

2 tanker om “Sommerchecklisten anno 2020”

Skriv et svar